19. heinäkuuta 2013

Mielipidepostaus; Syksy

mä oon nyt kyllä ihan sitä mieltä, että syksy on tullut, ja kesä on jo mennyt menojaan, monen monta päivää on jo ollu sateista ja tuulista, ja puista on lennellyt keltaisia lehtiä maahan !
tässä parin päivän aikana ei oo tarvinnu ees mittariin kattoo, kun on voinu heittää farkut & lämpimän neuleen tai kollekehupparin päälle, ja jopa huivin kaulaan, ja hyvin on ulkona pärjännyt, ehkä jopa takin olisi voinut heittää päälle !
kun porukalla mustikkametsään lähdettiin, mulla oli päällä pörrösukat, legginsit, paksut tuuli housut, pitkähihainen ja takki, eikä edes hiki tullut, hyvä että edes pieni lämpö ! 

Untitled autumn rain

kyllä varmasti tämä sijaintikin vaikuttaa ulkolämpötilaan, mutta ei mene kauaakaan, kun tämä viileää syksyinen ilma siirtyy etelään, ja syysilma valloittaa koko suomen, kunnes kohta jo huomataan, että perskule taas talvi on tulossa ! 

toisaalta odotan talvea, koska pidän sellaisesta kipakasta pakkasesta, ja ihanista kimmeltävistä maisemista, mutta sellainen järjetön -30 asteen pakkanen, ja henkeäsalpaava jäätävä ilma menee ihan yli äyräiden ! talvella on myös persiistä edes yrittää liikkua autolla, koska koko koppero on ihan syväjäässä, ja linja-autolla liikkuminen on pelkällä ajatustasolla silkka mahdottomuus !! omaa autoani kun en piuhan päässä talvella viitsi pitää, ei kuulemma lähde käyntiin .. :D

Untitled www.wish-i-was-beside-u.tumblr.com

odotan kyllä kovasti syksyn tuloa, koska rakastan sitä ruskan kauneutta, sitä syksyistä tuoksua, joka leijailee väriään irroittavista puiden lehdistä, ja nyt on kyllä pakko myöntää, että rakastin ala-asteen ruskaretkiä, juuri sen syksyn kauneuden, tuoksun ja lempeän tunnelman vuoksi. mulla on syksystä sellainen kuva, että silloin ei ikinä tuule, tai myrskyä, vaan aina joka puolella on näkyvillä ihana kaunis aurinkoinen ruskamaisema. ehkä tästä mielikuvasta johtuen pidän syksystä :D toivottavasti tänä vuonna pääsen mahdollisimman hienoihin paikkoihin kuvailemaan ihania syysmaisemia, koska sellaisia kuvia mulla ei vielä taidakkaan mun kuvakansioissa ollakkaan ! paitsi yhdessä postauksessa jota en juuri nyt satu löytämään ... :D

Untitled Follow me on Tumblr! http://amberabigailharper.tumblr.com/

tälläkin hetkellä kello 2.00 mittari näyttää 8 astetta, joten ei yöpakkasetkaan ole kauhean kaukana ..
oon ihan luovuttanu jo kesän suhteen, en usko että enää tulee sellaisia +20 asteen helteitä, eli tän kesän rusketuskset on jo rusketuttu .. 
oon valmis tuuppaamaan mun shortsit ja kevyt kesäpaidat vaatekaapin pohjalle, ja kaivamaan kaikista lämpimimmät neuleet ja farkut, sekä paksut huivit ja tumput esille ! :D

Untitled yellow and gold hd wallpaper

onko siellä ruudun takana muita kesän suhteen luovuttaneita syysihmisiä ?
kiinnostaisiko teitä lukea lisää mielipidepostauksia ? :)

M

6 kommenttia:

 1. Mielipidepostauksena hyvä mutta mä en todellakaan tajua missä Nigeriassa oot aikaas viettäny! Meilläpäin on ainaki ollu joku pv +25 ja aurinko paistanu ihan täydeltä taivaalta! Ei syksy vielä heinäkuussa voi tulla :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos !! mä en ees muista millon viimeks oisin aurinkoo nähny ! yks päivä tossa tais aurinko paistaa, mutta oli niiiiin kylmä tuuli, että ei voinu kesäks sanoo :D

   Poista
 2. Mustakin tuntuu että syksy on tuloillaan, mutta ei kyllä haittaa yhtään. Kunhan ei mitään pakkasia ala vielä elo-syyskuussa puskemaan ! :-D Tämmöset postaukset on kivoja, lisää vaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo pakkasia ei vielä hetkeen saa tulla ! marraskuussa sit viimestää :)

   Poista
 3. Mää olin jo hetki sitten samaa mieltä, mutta nyt kun muutaman päivän mittari on näyttäny melkeen 30 astetta ja pihalla porottaa aurinko liianki kuumasti niin pakko myöntää että kyllä nyt kesää on vielä :)

  VastaaPoista
 4. joovoin sanoo ihan samaa :D onneks on ollu lämpimiä päiviä ettei kesä oo ollu ihan ennätyslyhyt :) nautitaan nyt tästä lämmöstä kun sitä meillä vielä on ! :)

  VastaaPoista

kiitos kommentistasi ! :)