27. heinäkuuta 2012

keep it up

moisku!


tänään oli ohjelmassa jyväskylän reissu :) heräiltiin kymmenen aikoihin, syötiin yhessä aamupala, jonka jälkeen olin menossa suihkuun, mutta suihkusta ei tullu lämmintä vettä, joten jouduin vielä ihan puoli unessa meneen ulkosaunalle peseen itteni ...
no 11 aikaan lähettiin ajeleen jyväskylää kohti, eikä ehitty varmaan edes kahta minuuttia ajaan, kun jo meinas sattua! joku v*tun mummo tuli stopin takaa, eikä ollu meidän nokka sen kyljestä kauheen kaukana .... matka kesti noin 40 min ja oli kyllä puuduttavaa .. ja tän reissus ideahan oli käydä hakemassa pari vaatekaappia, mutta ensimmäinen liike mihin mentiin, oli lastentarvikeliike, ja sieltä tarttuikin äitin matkaan lastenrattaat ! :) eli vaatekaappi jäi tällä kertaa ostamatta ..
seuraavana oli vuorossa jyski, josta arto osti uuden sijauspatjan. ( ois tehny niin mieli mennä nukkuun niille sängyille mitä siellä oli, olin meinaan nukkunu viis tuntia viime yönä :D )
kun rattaat ja sijauspatja oli ängetty takaronttiin, lähdettiin ajeleen takasin päin, ja päämääränä oli saarijärven halpa-halli !

mun oli tarkotus ostaa sielä uus penaali, mappi, seinäkello ja mitä kaikkee, mutta mitään niistä en löytäny ...... joten päädyin sitten näihin :


ostin tätä uutta tresemme'tä, ihan vaan kokeilun vuoks .. saa nähä kuinka toimii :D
Tresemme Split End Repair shampoo & hoitoaine - Halpa-Halli - 15,80€

ja uuden meikinpoistoaineen, vanha rupee oleen ihan loppu
Lumene Sensitive Touch, hellävarainen meikin poistoaine - Halpa-Halli - 6,60€

pieni irtokarkki pussikin tarttu mukaan, toisin kun artsi ja aleksi osti kilon pussit .... :D
saa tosiaan nähdä, kuinka toi uus tresemmee pitää sanansa. alotan sen käytön vasta huomenna, ja kolmen käyttö kerran jälkeen pitäs näkyä jo tuloksia ... siitä sitten myöhemmin lisää :)

kun halpa-hallista kotiuduttiin, oli suunnitelmana se, että käydään kotona vaihtaan vaatetta, syödään vähän ja lähetään käymään mökillä moikkaan mummua ja pappaaa, ja kerään lakkoja ja kanttarelleja. mutta sekin meni sitten siihen, että äiti ja artsi lähti kaksin, ja mä ja aleksi jäätiin kotiin. nukahdin melkein heti kun pääsin röhnöttään sohvalle, ja heräsin sitten tunnin päästä, kun muistin että pitää antaa koirille ruokaa :D ja nyt vuorostaan aleksi meni (ilta)päikkäreille :Dd

äiti oli saanu kerättyä aika hyvin kanttarellejä, mutta mitään muuta ei mukana tullut .. sunnuntaina kuulemma sitten herkutellaan ! :)

NOM !tän illan ohjelmassa on vielä telkun tuijottelua, lettujen syöntiä, ja aikasin nukkumaan, koska huomenna taas töihin jeijj :)


M

2 kommenttia:

  1. Sun blogii on kiva lukee :3 Ja onneks ette ajanu sen mummelin yli ! :D

    VastaaPoista
  2. ihanaa kiitos ! kiva kuulla tollasta, kun on vasta alottanu kirjottaan! :) joo ei se kaukana ollu, mutta sen verran kaukana, ettei mitään sattunu :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi ! :)