27. heinäkuuta 2012

here i come

jelou!

täältä tullaan !

eli tosiaan, oon tässä nyt hetken aikaa lueskellu ja seurannu muutamaa blogia, ja ajattelin itekkin kokeilla :) oon vielä tosi hukassa tän homman kanssa, mutta katsotaan, jos tästä jotain tulisi ! :)

aloitetaan vaikka sillä, että oon 18 vuotta täyttävä valkeakoskelainen kokiksi opiskeleva naisen alku (?), asun tätini ja setäni luona, mutta nyt majailen muutaman viikon äitin ja hänen miehen luona karstulassa. pari viikkoo sitten ajeltiin tänne miekkoseni kanssa, ja nyt oon vähän päälle viikon ollu tällä töissä kartsulan evankelisella opistella, keittiöapulaisena.

kuva on juhannukselta, mutta tälläinen taivas täällä pönkällä on melkein joka ilta ! :) kelpaa ihastella

auringonlasku pihaa ympäröivien koivun välistä

yks ilta tuli ison miehen peukalon pään kokoisia rakeita .... ( pahoittelen kuvien päiväyksiä :DDD )


mun päivät on kulunu siinä, että herään 11 aikoihin, käyn suihkussa, juon kahvit, laitan itteni ihmisen näköset, ja lähden yhdeks töihin :) ensimmäinen työviikko kulu ruokkien äiti ja lapsi- leiriä, johon osallistui ikäluokkaa 25-55 äitejä, ja lapsia ikäluokkaa 5kk-12v. leirin idea oli tarjota nuorille/suurperheitten äideille omaa/vapaa aikaa muitten aikuisten seurassa, ja lapsille mukavaa ohjelmaa muiden lapsien ja mukavien ohjaajien seurassa :) äiti lapsi leirillä työpäivät loppu ysiltä, ja heti ekana päivänä jäin 6 aikaan yksin vastuuseen iltapalasta, lopputiskistä ja salin kunnostuksesta :o ihmettelin kovasti kuinka uudelle työntekijälle annettiin niin suuri vastuu ! ( sain heti käteen avaimet joilla pääsee mm. kaikkialle ! ) mitä jos olisin unohtanu virrat päälle, ovet auki ja jotain kauheeta ois tapahtunu ?? mutta hyvin kuitenkin selviydyin ekasta ( ja muista ) illoista yksin, ei tullu pahaa sanomista ! :) 

tää viikko onkin sitten mennyt toisen uuden työntekijän kanssa, joka on melkein naapurista, eli oon päässy marjon kyydillä töihin ja kotiin :) tällä viikolla työpäivät on loppunu 7, että on vähän lyhyempiä päiviä, kun ekalla ( ja seuraavalla ) viikolla , ja nyt käynnissä on musiikki- leiri, missä on suurimmaks osaks aikuisia, muuta muutama lapsikin löytyy. lauantaina niillä on joku konsertti, mihin (kuulemma) opiston työntekijät pääsee ilmaseks, että vois käydä ainakin kuulosteleen, miten ne osaa hoilata :)
huominen mulla on vapaapäivä, ja lähetään varmaan käymään jyväskylässä vaatekaappi ostoksilla :) ( tai siis äiti ja artsi menee ostoksille, mutta mä ja aleksi mennään vaan riesaks mukaan :) ) 
jos tähän väliin vaikka muutama kuvanen 
tämä on käpy, äitin pikku neiti !
ja tämä on niki, artsin komistus !
( pahoittelen edelleen kuvien päiväyksiä ! )

jatketaan vaikka sillä, että tää mun blogi ( jos tästä nyt tulee jotain ) niin ei tuu oleen mikään muotiblogi, kuvailublogi tai mikään vastaava, koska en pahemmin seuraa muotia, pukeudun siihen mikä tuntuu ja näyttää (?) hyvältä :D enkä omista itse minkäänlaista kameraa, että kuvat, mitä tänne saattaa tulla, ei ole mitään huippu laadukkaita !!!! 
mutta joo, koitan jatkaa kirjottamista, vaikka ei oikeen ole mitään mistä kirjottaa, mutta onhan se kiva jakaa niitä olemattomia ja turhanpäiväisiä tekemisiään muitten (kenen?) kanssa :) jos sitä sitten kun ens kuussa tulee palkka (n. 800€ keittiöapulaisena n.3vk????) hommais jonkun kameran, niin sais enemmän innostusta pitää tätä jutskaa yllä :)


oon aika kova tekeen kaikenlaisia leipiä ja salaatteja, ja nyt oon keksiny ittelleni täydellisen iltapalan ! tai no, varmasti moni muukin on keksinyt tälläsen, mutta eilen vasta itse oivalsin tämän ! eli paahtoleivälle nakkeja, juustoa > mikroon, majoneesia ja ketsuppi päälle, NAM ! :) noin neljä tuntia sitten söin kaks tällästä, ja oon vieläkin ihan täynnä :D

tykkään tosi paljon tehdä ittelleni erilaisia kynsiä ( ihan vaan lakkauksia ), ja laitella hiuksia ! eli kynsikuvia on varmasti luvassa, sitten kun niitä keittiöhommilta pääsee ja ehtii kehittelemään :)

tässä yhdet kynnet, mitkä tein ittelleni vähän aika sitten.
tavallinen ranskalainen manikyyri, ja tollasta blingbling lakkaa päälle :)

ensimmäistä kertaa elämässäni  tein ranskanletin, eli yllättävän hyvin onnistunu siihen verrattuna :D
äiti oli tosi mielissään, kun joku pitkästä aikaa harjaili, ja laitto sen hiuksia ! :)

toivottavasti saan lukioita, jotta pysyis innostus tässä hommassa ! ja jos nyt joku sattuis kiinnostuun tästä kuppasesta blogin alusta, niin kertokaapa mielipiteitä :) kyllä vielä muutama bloggaus varmaan tulee, ellei innostus lakkaa heti ( kuulostanpas säälittävältä XD ) .. JOS me lähdetään huomenna käymään siellä jyväskylässä, niin varmaan kirjottelen siitä reissusta ! mutta jos nyt tulee peruutuksia suunnitelmiin, niin jotain koitan kuitenkin kehitellä :)


M


2 kommenttia:

kiitos kommentistasi ! :)