31. heinäkuuta 2012

sweat !

tänään oli töissä ihan tappavan kuuma päivä ! hikoilin noin kahdeksan tuntia putkeen ... en meinannu saada farkkuja jalkaan kun lähin töistä :D yök .. keittiön lämpömittari näytti sitä perus 25 astetta, ja parhaimmillaan 28 astetta .. ja siihen kylkeen vielä pari hellaa päällä ja tiskin ihanan kuuma vesihöyry ..
tänään siis tarttas rippileiri opistolla, ja voi jessus, niihin uppos tänään varmaa joku 8 litraa mehua :D ja varmaan sata sämpylää .. ja 10 litraa maitoo .. siinä tulikin sitten juostua keittiön ja salin väliä joka toinen minuuttii kun ne huuteli että MEHU ON LOPPU ! LASIT ON LOPPU ! LEIVÄT ON LOPPU ! vaikka olin varautunu, ja tehny lisää mehua ja täyttäny vesikannuja ymsyms .. no, ainakin tulee keittiölle päin kiitosta siinä vaiheessa kun ne lopettaa ruokailun, hoilaa siinä jonkun rukouksen, ja huutaa yhteen ääneen keittiölle kiitos ! ensimmäisen kerran kun ne sen huus, niin en oikeen tienny mitä ois pitäny tehä :D naurahdin yksin nurkan takana, ja huutelin kiitokset takas :D hyvä puoli tossa riparilaisten ruokailussa on se, että ne alottaa samaan aikaan, ja lopettaa samaan aikaan, että ei tuu sellasta, että jos ruokailu loppuu esim. viideltä, niin viittä vaille viis tulee pari syöjää .. vaan ne lopettaa jo hyvissä ajoin viimestään 20 minuuttia ennen kun ruokailu loppuu, niin saa rauhassa sit purkaa ruoat ja tiskit pois, ja jää enemmän aikaa sitten vaikka omaan ruokailuun :)
mutta ah sitä tunnetta kun pääsi kotona viileeseen suihkuun peseen ittensä kunnolla ! tuntu että ois just rasvannu ihon kun kasteli ittensä ... yök toistamiseen ....... en oo varmaan tän pienen elämäni aikana hikoilu yhtenä päivänä noin paljoo :D no, voihan sen ajatella niin, että rahaa tulee, rasvaa lähtee :DD:D 
laskeskelin tossa muuten, että oon ollu 11 päivää töissä, ja tienannu 576€ :oo ( mulla on tarkat laskut meneillään ;) ) plus sit sunnuntai ilta ja viikonloppu lisät, jos mulle sellasia tulee :)
ja vielä on viis päivää töitä MIHIN TÄÄ AIKA ON MENNY ?!?! varmasti tulee oleen haikeeta lähtee tuolta, kun on niin kiva porukka, ja kaikki on niiin mukavia ! kaippa tuonne vois ens kesänäkin mennä :)


asiasta saappaaseen, innostuin taas selaileen nelly.com'in mekkoja korkkareita ja koruja ja aina uudelleen ja uudelleen mä rakastun ! mulla ei nyt mitään kuvia oo, niin jos tässä vaikka vähän näitä ihanuuksia :)

^ehkä mun suosikki !


^ja nää kengät <3

harmi kun nyt ei oo mitään isoja juhlia tulossa, niin ei voi tilailla mitään ihmeempiä .. tai vois kyllä, mutta mieluummin törsään sellasiin vaatteisiin mitä tulee käytettyä useemmin kun kerran kesässä :D


ainiin, tulihan se ukkonen eilen ! viideltä yöllä ......... taas ois pientä päänsärkyä ilmassa, että toivottavasti tänä yönä sais nukkua ilman sitä hirveetä herätystä, minkä koen aina kun herään jyrähdykseen .. ja yleensä aina just sillon on hirvee pissa hätä, eikä uskaltais liikkua sängyn pohjalta mihinkään :D
nyt toi miekkonen tuli tohon viereen tuhisemaan (<3), joten kai miekin koitan unistella :)


M

14 kommenttia:

 1. Oih mitä mekkoja, kelpuuttaisin noista joka ikisen saman tien mun kaappiin! :-D Eilen oli kyllä ihan karsee ilma.. Kuuman lisäks oli sellasta ja painostavaa.. Mulla oli kans töissä nimittäin ihan hirveet oltavat!

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sama ! rakastuin ihan täysin jokaikiseen ! :D joo o, oli kyllä ihan hirveetä ... vielä kun piti ihan hikisenä ja paskasena mennä siellä ihmisten keskellä salissa palvelemassa niitä :D

   Poista
 2. aivan ihania mekkoja!! :) varsinkin toi neljäs!! mun lemppari myös:)

  http://ottiiis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita mekkoja :) rakastuin tohon ekaan<3

  VastaaPoista
 4. oi mitä mekkoja! :) Sama lemppari♥

  http://mylifeasamaterialwhore.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) käyn kurkkaan sun blogin ! :)

   Poista
 5. ihania mekkoja ja noi korkkarit!!!!

  VastaaPoista
 6. Vitsi mitä ihanuuksia! Oma lempparini oli musta pinkillä rusetilla, pakko saada, haha :)

  nataliaoona.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 7. se on kyl upee ! :) voisin ite ottaa jokaikisen ! :D

  VastaaPoista
 8. toi musta mekko missä on rusetti, äääää rakastuin!:D

  marynnn.blogspot.fi

  VastaaPoista

kiitos kommentistasi ! :)