5. heinäkuuta 2013

Vapaapäiviä & Kiinalaista

keskiviikkona pääsin töistä taas jo 11, kävin salilla tekemessä pienen puolen tunnin kuntopiirin, taisin käydä kaupassa en muista oon päivistä ihan sekasin :D ja tulin kotiin. kun töistä pääsin, ulkona oli tosi ihana lämmin ilma, joten kotona päätin mennä ulos terassille istuskelemaan toppi ja shortsit päällä, mutta aurinko rupeskin lämmittämään niin paljon, että päätin levittää viltin nurmikolle, ja käydä heittään bikinit päälle !! :)
taivas oli lähes kokonaan pilvetön, mutta välillä aurinkoa peitti pienet pilvet, jotka kuitenkin menivät nopeasti ohi !



pääsin vihdoinkin lukemaan uusinta cosmoa, jota olen säästelly aurinkoisille päivillä, että sitä voi lukea ulkona samalla kun nauttii auringosta :) kyseinen cosmohan on postissa saapunut melkein kaksi viikkoa sitten, ja nyt vasta pääsin sitä lukemaan ..




sanni tuli mun kanssa viltille temuaan :)


kerkesinhän mä ehkä tunnin kaks aurinkoo ottaan, niin taivaan peitti näin mukavat pilvet :) tulin sitten sisälle, söin, ja taas rupes aurinko paistaa, joten ei kun takasin ulos ! mutta ei sitä iloa kauaa kestänyt, kun aurinko meni taas pilveen, ja siellä se tais koko loppu illan pysytellä byyh :(



torstaina pääsin pariksi tunniksi nauttimaan auringosta, mutta väsymys voitti, ja menin vähän yli 5 päikkäreille, jotka venyivät perjantai aamu kahdeksaan :D no tänään perjantaina ollaankin mamskin kanssa tehty jo vaikka ja mitä ! käytiin kaupassa jossa piti joka mummun ja mamman kanssa höpötellä kuinka sanni on niin sulonen, ollaan imuroitu ja pesty lattiat,pesty pyykkiä ja tehty ruokaa ! nyt voin vaan ottaa rennosti, nauttia viimeisestä vapaa päivästä ennen parin päivän työrutistusta, jonka jälkeen koittaa yli viikon vapaat jihuu ! :)


sitten siihen kiinalaiseen ! ennen kun lähdettiin kauppaan, mietittiin äitin kanssa, että mitä sitä tänään syötäisiin ! päädyttiin sitten broileriin, wokkivihanneksiin ja uusiinperunoihin itselleni valitsin riisiä, rupee noi perunat tulee taas korvista tässä vaiheessa kesää :D
suunnittelin että valmistan jokaisen aineen erikseen, mutta loppujen lopuksi päädyinkin siihen, että kaikki meni keskenään sekaisin, ja lopputulos oli niin maistuva, että päätin jakaa tämän sotkureseptin kanssanne, koska pitkään aikaan en ole mitään ruokajuttuja täällä julkaissut :)

tarvitset vain 
- jasmiiniriisiä 
- wokkivihanneksia 
- broilerin fileesuikaleita & ruokakermaa


- laita riisi kiehumaan


- paista broileri & wokkivihannesten kypsiksi samalla pannulla
- paista joukkoon kananmuna
- lisää joukkoon loraus ruokakermaa, mausta & anna muhia

itse maustoin suolalla, pippurilla, chilipaprikalla & aromisuolalla
curry oli valitettavasti loppu :(


- kun riisi on kypsää, sekoita kaikki keskenään yhdeksi mössöksi & anna vielä hetken muhia
 ja näin nopea & helppo homemade kiinalainen on valmis !


bon apetit !

M

2 kommenttia:

kiitos kommentistasi ! :)