7. kesäkuuta 2013

Usvaa Ja Rehuja

pikaista päivittelyä !
tänään ajelin ensimmäistä kertaa yksin, ja muutenkin ensimmäistä kertaa ajelin valkeakoski-karstula välin. ennen lähtöä käytiin aleksin kanssa karpuzissa syömässä pizzat, jotka sain lahjakortilla kiitoksena työharjoittelu ajastani siellä :) 

aurajuusto, pekoni, oliivi & aurinkokuivattu tomaatti <3

ruokailun jälkeen kävin pakkaamassa auton lähtö kuntoon, ja kävin vielä pikaisesti moikkaamassa isiä, ja lähdin ajelemaan kohti karstulaa.
eniten matkassa jännitin että muistan kääntyä oikeessa liittymässä kohti jyväskylää enkä jatka suoraan tampereelle :D navikaattori oli koko aika matkassa mukana, mutta kun tota matkaa on jo niin moneen otteeseen taittanu, niin kyllä siitä ihan ulkomuistista selvittiin ! orivedellä pysähdyin pisulle ja batterylle, ja jälkeen matka olikin melkein pelkkää sadetta ja ukkosta .. onneks tykkään ukkosesta niin kauheesti, niin oli mukavaa ajella, kun salamat valasee koko taivaan + vettä tulee kun saavista kaatamalla ! ja ne urpot jotka ei tajunnut, äskeinen oli sarkasmia .. 


mikä ukkonen ??

noo onneks sade sitten rauhottu jossain vaiheessa, ja sieltä ratin takaa näki eteensäkin jotain !
tasan yhdeksän aikaan olin äitin pihassa, ja ihana mamski hyppi kuin kukkais tyttö halailemaan mua, ja sisälle mennessäni sanni näytti mulle leveimmät hymynsä :)

äsken kävin toisen oluen, hyttysmyrkyn ja saappaiden voimin kuvailemassa usvaista peltoa ja rehuja ! huomenna sitten ensimmäinen työpäivä jo ennestään tutulla opistolla :)












hope you like it ! :)

M

2 kommenttia:

kiitos kommentistasi ! :)