1. maaliskuuta 2013

Nice Day

moi ! 
mulla on ollu tänään kunnon touhuilu päivä ! 
aamuni alkoi kello 11, kun purin mun koko vaatelipaston sisällön pitkin huonetta, ja karsin sieltä kaikki -20 astetta kestävät vaatteet, ja kaivoin vaatekaapista kevyemmät vaatteet esille ! :) toivottavasti nä aurinkoiset ilmat nyt jatkuis, eikä tulis mitään lumimyrskyjä, takatakatakatalvia sun muita. lumet vois myös sulaa, ja tiet pysyä kuivina ! en tykkää yhtään kun eka on tosi kurasta ja märkää, ja sit kaikki kuivuu ja sit auto on tosi paskanen hyi ! voisinhan mä autoni käyttää jossain nesteen pikapesussa, mutta se nyt on aika turhaa :D kuivat ja lämpimät kelit vois tulla myös senkin puolesta, että sais pestyä ja puunattua auton sisältä oikeen kunnolla ! ulkona !



mistä näitä vaatteita tulee ?? 


äsken kävin hakemassa itselleni 4 eurolla farkut ! suunnittelin, että tuunaan farkkuja, eli harjoitan itse housujen repimistä, mutta kun pääsin haku reissulta takas kotiin, ja sovitin housuja, ne olivatkin paljon kivemmat, mitä myyntikuva antoi olettaa, ja ne istuivat tosi hyvin ! ehkä en raaskikkaan alkaa näitä repimään, vaikka halvat olivat, vaan pidän nämä ihan omassa muodossaan , ja otan uhrikseni jotkut vanhat ränsistyneet kuluneet housut :D

aika kivat, eikös ? :)



nyt jatkan tätä perjantai iltapäivää rentoillen monen kahvikupposen ja uusimman cosmopolitanin kanssa :)

mukavaa viikonloppua ewripatii !




M 

6 kommenttia:

  1. Ihana blogi! (: Ja oot tosi nätti ! :--) Käy tsekkaa--> http://mylifebyjulianna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Täällä kans yks joka toivoo niitä aurinkoisia ja lämpimiä ilmoja! Eiköhän ne tuu pian :) Nuo farkut on kyllä hyvännäköset! Itekki aika vasta löysin kaapinpohjalta yhet vanhat farkut joista tykkäsinkin nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti keväiset ilmat tulee pian takas ! ei toi lumi ja loska kyllä enää oikeen miellytä .. noi on parhaita löytöjä, kun löytää oman kaapin pohjalta jotain, josta ei ennen oo tykänny, mutta kun ne löytää uudestaan, niin ne onkin kivat ! :)

      Poista
  3. Kivan olonen blogi, ja toi tuoksu loverdose on muuten hyvä! :)

    http://headingforarelationship.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla ! :) niin on, rakastuin siihen heti kun haistoin ekaa kertaa <3

      Poista

kiitos kommentistasi ! :)