24. helmikuuta 2013

Showtek @ The Circus

perjantai oli ehkä mun elämän paras päivä tähän mennessä !
hiihtoloma alkoi helsingin reissulla, koska the circuksessa esiintyi showtek <3
perjantai iltapäivällä lähettiin aleksin riinan ja empun kanssa ajeleen helsinkiä kohti, ja päämääränä oli rautatieaseman parkkihalli, johon jätettiin auto !
matka valkeakoskelta helsinkiin sujui ilman mitään ongelmia, eikä jouduttu edes ruuhkaan, nice !
rautatieasemalta lähdettiinkin hirveän tavaramäärän kanssa suunnistaan eerikinkadun omenahotellille, jonne löysimme myös ilman mitään ongelmia !
hotellille päästyämme alkoi seikkailu 
"mihin meidän pitää ilmottautua"
"mistä me saadaan avain"
"mitä meidän pitää tehä"
kunnes tajuttiin, että päästään meidän ovikoodilla kaikista ovista sisälle eikä me tarvita mistään mitään avainta, eikä meidän tarvii ilmottautua mihinkään .... :D 

 

 kello oli vähän yli ? vähän vaille ? viis, kun päästiin ovesta sisään hotellihuoneeseen.
hotellihuone oli tosi hieno ja viihtyisä alkuun, kunnes pikku hiljaa rupes tuleen moitteita esille ...
lattia oli ihan paskanen, yhessä nurkassa haisi oksennus, ilma oli tosi tunkkanen, huone oli tosi pölynen, mutta loppujen lopuks huoneessa viihtyi, kun tottu hengittään sitä tunkasta ilmaa, sänky oli mukava, telkkari toimi, ja pääsi suihkuun pesulle ! vähän vaille 11 lähettiin talsiin kohti circusta, johon ei hotellilta ollut varttia pitempää matkaa !
yllätyimme kaikki positiivisesti, kun circuksen ovella ei ollut sadan metrin jonoa, vaan päästiin heti sisälle !
heti narikasta päästyämme suuntasimme tiskille, mustikkashotit naamariin ja tanssilattialle, ja siellä kuluikin ensimmäiset pari tuntia heavyweight dj'sin parissa, jonka jälkeen astui lavalle showtek !! mä en pysty ees sanoin kuvaileen, kuinka upee tunne se oli, kun näki eturivistä showtekin veljekset siinä lavalla naaman eessä !! ne soitti niiiin parasta musiikkia ja sai koko aika pidettyä fiiliksen katossa ja kaikki oli niin parhautta ettei mulla riitä sanat kuvaileen kuinka mahti koko keikka oli ! 

läjä mahtavia puhelinkuvia ....
heavyweight dj's


showtek !


3 aikaan lähettiin takas hotellille, ja siinä vaiheessa mulla rupes jo oleen paikat kipeenä siitä neljän tunnin nyrkin pumppauksesta ! kun selvisin hotellilla sänkyyn, mietin että jos nyt jostain syystä kuolisin, kuolisin helvetin onnellisena ja kuurona koska eturivi! aamulla olo ei ollut enää niin onnellinen, koska lihakset oli niin jumissa, että en meinannu päästä sängystä ylös, ja matka painavan matkalaukun kanssa takas rautatieasemalle pelotti ! onneks lihakset verty vähän matkalla ja pysty liikkuun suht normaalisti :D kun oltiin saatu tavarat autoon, lähettiin mäkkäriin aamupalalle, maksetiin parkki, ja lähettii valkeakosken suuntaan. 
kun oltiin rimppa ja emppu heitetty kotiin, mentiin aleksille, jossa tulikin sitten nukuttua reilut 5 tuntia :D


koko lauantai ilta meni ihan koomassa, koska en kyenny tekeen mitään ! luojan kiitos mulla ei ollu krapulaa, koska muuten en varmaan olis selvinny hengissä koskiin asti :D koko helsingin reissulta mulla ei oo muuta moitittavaa, kun se kuinka likanen se hotelli huone oli ... ja kun oltiin ehkä puol tuntia ajettu koskiin päin, tajusin, että mun korut jäi sinne hotellihuoneeseen, eikä siinä muuten mitään, mutta sinne jäi H&M'n halppis korvisten ja sormuksen lisäks, kaulakoru jonka olin just saanu aleksilta synttärilahjaks :( 
mä kuolen näihin omantunnon tuskiin .....
muuten koko reissu oli niin onnistunut niin täydellinen niin upee niin mahti niin parhautta !

M

2 kommenttia:

  1. Vieläkin fiilis aivan katossa! Niiiiiiin mahti reissu, en tuu unohtaa ikinä! Showtek ihan huikee ♥ ___♥ Lihakset kiittää, en vieläkään pysty liikkuu, mutta KAIKKI oli sen arvosta! Mahtia!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo älä !! tällänen reissu on kyllä pakko uusii !! <3 mäkin oon ihan jumissa edelleen mutta ei haittaa !! xd

      Poista

kiitos kommentistasi ! :)