28. joulukuuta 2012

Uudenvuoden Lupaukseni !

nyt kun vuosi on tässä piakkoin vaihtumassa, 
on varmasti jokaisen hyvä tehdä omat uudenvuoden lupauksensa ! tässä minun !

1. en voi luvata, että pääsen inssistä ekalla yrityksellä läpi, koska ikinä ei tiedä mistä nurkan takaa tulee joku pässi kolmion takaa suoraan eteen, ja se inssi kusee siihen, mutta sen lupaan, että sitten kun sen kortin saan, niin ajan liikennesääntöjä ja nopeusrajotuksia noudattaen ja kaikin mahdollisin keinon vältän kaikki onnettomuudet, kolarit, sun muut, ( vaikka ei niihinkään itse voi mitenkään vaikuttaa ) koska en halua syyllistyä kenenkään loukkaantumiseen tai pahimmassa tapauksessa kuolemaan .
totta kai tämä lupaus on voimassa niin kauan kun autolla ajan, mutta näin tulevalle ensimmäiselle vuodelle ratin takana, tämä lupaus on hyvä pitää tuoreessa muistissa :)

2.  lupaan olla sannille paras isosisko, ja kummi mitä vaan voi toivoo ! heti kun mahdollista, opetan sannille kynsien lakkaamista, hiusten kihartamista ja laittamista, opetan sannin piirtään kaikkia hienoja kuvia ja potkiin  palloo ! ( no, siihen varmaan menee vielä pitkä aika, onhan tyttö vasta vähän alle 2kk ) mutta ennen kuin sanni kävelee, juoksee ja puhuu, autan äitiä kaikin tavoin sannin hoitamisessa :)
tämä lupaus on myös sellainen, joka kestää niin kauan kuin mussa henki pihisee !


täs mä leikin äitii ... :D

3.  lupaan suorittaa koulun kunnialla loppuun ! panostaa opinnäytetyöhön, työssäoppiin, kokeisiin enkä ota yhtään ylimääräsiä poissaoloja ! ekalla ja tokalla vuodella olin kova myöhästeleen, mutta nyt oon aika hyvin parantanu tapani, mutta silti jotain myöhästymisiä ja tunnin poissaoloja on ollu. nyt yritän parhaani mukaan päästä niistä kokonaan eroon !

4. lupaan, kun koulu loppuu, ja ollaan valmistuttu, pidän yhteyttä kavereihin, jotka asuvat kauempana, eikä välttämättä tule noin vaan törmättyä tuolla kylillä ! ne luokkakaverit, ketkä asuvat toisella paikkakunnalla, on mulle tosi tärkeitä, vaikka ei päivittäin tuliskaan pidettyä yhteyttä, joten haluan koulun loputtua pysyä heidän kanssa yhteyksissä <3


suvi <3XD sori tytöt ...

5. lupaan kuntoilla itseni keskuntoon 2013 ! en sano, että oisin lihava, enkä edes pyöreä, koska tiedän omistavani hoikan vartalon, mutta haluan vain kiinteytyä, ja mikäs muu siihen auttaisi, kun urheilu, ja ruokatottumusten muuttaminen ! onhan se helppo sanoo et joo rupeen syömään terveellisesti ja liikun paljon, mutta katsotaan miten meikäläisen käy :D painon ei tarvii laskee yhtään, vaan mieluummin nousta, jotta sitä tulosta rupeis sit näkymään ! ( kun sitten joskus sinne salille pääsee ) eli piakkoin pitäis sitä salikorttia ruveta hommaan :)

sellaisia lupauksia mulla :)

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi ! :)