24. syyskuuta 2012

sweet autumn


kulunut viikkon on taas vaihteeksi menny ei minkään merkeissä.
mitään erikoista ei oo tullu tehtyä, enkä oo kotonakaan oikeestaan ollut yhtään.
tänään on vapaa päivä koulusta, ja mulla piti olla tampereella työhaastattelu, mutta koska mulle ei vastattu sieltä, niin en sitten mennyt :D
vaikka ulkona ei vielä ees oo pimeetä, niin päätin silti viihdyttää itseäni sytyttämällä muutaman kynttilän, ja nauttimalla steariinin tuoksusta!
tämmönen kiva sekanen teksti vaihteeks ..ps. AW takki minkä tilasin ginasta oli tullu ja se on niiiin ihana oon ihan rakastunu vois tulla jo lunta ja olla järkky kylmä niin voisin uppoutua siihen ! :):)

pps. päätin eilen että oon nyt vähintään kuukauden moskaruoka lakossa, mihin sisältyy kebab, hampparit, pizzat ja ranskikset ! en tiedä miten tuun selviin, oon meinaan erittäin perso kaikille noille edellä mainituille paitsi en pizzalle silleen ja varsinkin kebabille ... ja mulla on erittäin huono itsekuri, mutta yritän parhaani, niin saan sitten kuukauden päästä olla itsestäni hyvin ylpee kun oon hillinny itseni :)

M

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. oon laittanu ihan sika moneen paikkaa ja kaikenlaisiin hommiin hakemuksii, mut tää haastattelu ois ollu tarjoilijaks :)

      Poista

kiitos kommentistasi ! :)