21. elokuuta 2012

a few day

mitään en oo tehny, joten mitään kerrottavaa ei ooooo. äiti tuli toissapäivänä mummun ja papan kanssa yöks koskiin, ja oli täällä mun kotona yötä <3 ja eilen lähtivät sitten pois .. seuraavan kerran nään äitiä varmaan lapsen kanssa :) samana yönä kun äiti oli täällä, niin oli myös serkun tyttö janette yökylässä, ja neiti on kyllä kova linssilude !


löysi mun laukun
neiti heräs

aaaa mun hiukset näyttää just semmotteilta millatteet haluisin niitten olevan !
 tositosi vaaleet, mut ei ihan lumenvalkoset, kivan pitkät ja hyväkuntoset ! mut eih ...
lutunen !
pum


vaihoin sitten mun opinnäytetyön aiheen suklaaseen, koska se taitaa olla huomattavasti helpompi kun kiinalainen ruoka ! ja heti sain tekstiä näytölle, kun rupesin pelkkää kantta suunnitteleen :D nyt on yks stressi vähemmän, kun tuntuu että on hyvä aihe :)

PS. TILIN SALDO 867,59€ (+ maksoin äitin puolesta tädille "vuokraa" 150€ ja oon nostanu 40€ ) tili tuli, mutta ei vielä oo menny :D palkkaa tuli siis 1057 ja jotain hiluja päälle, eli enemmän mitä olin ittekseni laskeskellu ja oon niin happyhappy !! viikonloppuna sitten ideaparkkiin :)

M

8 kommenttia:

  1. Vooi ihana hauva <: siitä lisää kuvia, kauheen söpönen <:

    VastaaPoista
  2. noi hiukset on ihanan väriset♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitti :) oikeesti nä on vähän kellertävämmät, mut tossa kuvassa näyttää just unelmalta :D

      Poista
  3. Ton värinen vaalee ois kyllä ihana hiusväri! Vaikka nyt tavottelenkin aikalailla eri sävyä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ois ! haluisin niin paljon värjää vaaleemmaks, mut muutenkin on niin huonokuntoset hiukset, ettei raaski :D millanen väri sulla on tavotteena ? :)

      Poista
  4. Haha ihana toi pikkutyttö<3 Ja tosi kiva blogi! Käy säkin kurkkaa mun blogi ja liity ihmeessä lukijaks jos tykkäät, niin mäkin liityn toki sit sun;)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi ! :)